Contacteer ons

Contact Persoon : Iris

Telefoonnummer : +86 19939938244

WhatsApp : +8619939938244

Free call

Spanwijdte 15m Bar van Crane With Rail Systerm Bus van de Werkstationbrug

Min. bestelaantal : 1 reeks Prijs : USD 3000-30000/set
Verpakking Details : Elektro, hijstoestel en andere delen ingepakt door hoogte - het krat van het kwaliteitstriplex; Stra Levertijd : 15-20 dagen
Betalingscondities : Western Union, L/C, T/T Levering vermogen : 300 sets / per maand
Plaats van herkomst: CHINA Merknaam: Silence
Certificering: ISO CE Modelnummer: LD

Gedetailleerde informatie

Reissnelheid: Enige snelheid, Veranderlijke snelheid Spanwijdte: 15m
Geschat het Opheffen Ogenblik: 50KN-3000KN Max. Opheffende Lading: 30T
Productnaam: loopkraan Controlemethode: Draadloze afstandsbediening
Hoog licht:

Spanwijdte 15m Kraan van de Werkstationbrug

,

Busbar de Kraan van de Werkstationbrug

,

Spanwijdte 15m workshop luchtkraan

Productomschrijving

Werkstationbrug Crane Single Beam Span 15m met Spoorwegsysteem en Busbar


Is de enig-balk lucht reizende kraan een heftoestel dat voor het opheffen van materialen over de workshop, het pakhuis en de yard wordt gebruikt.

 

Omdat het op beide einden van een lang die stent cementkolom of een metaal wordt gevestigd, als een brug gestalte worden gegeven.

 

De de bruglooppas van de enig-balk lucht reizende die kraan in de lengte langs de sporen aan beide kanten van de luchtkraan worden gelegd, die volledig voordeel van de ruimte onder de brug kan nemen om de materialen op te heffen zonder wordt belemmerd door het oppervlaktemateriaal.

 

Het is het wijdst gebruikt, het grootste aantal van het opheffen van machines. De kraan van de enig-balkbrug is een belangrijk hulpmiddel en een materiaal om de mechanisatie en de automatisering van het productieproces in moderne industriële productie en opheffend vervoer te realiseren.

 

Daarom zijn de enig-balk lucht reizende kranen wijd gebruikt in binnen en openlucht industriële en mijnondernemingen, staal chemische de industrie, van het spoorwegverkeer, van haventerminals en van de logistiek omzetafdelingen en plaatsen.

 

Technische parameter van enige balk luchtkraan

 

Hoofdspecificatie
Crane Model Enige Balk Luchtkraan
Het opheffen Capaciteit 10ton
Lifthoogte 7m
Spanwijdte 14m
Het werkplicht M3
Controlemethode Afstandsbediening en Tegenhangerlijnknoop
Voeding 380V/50HZ/3Phase
Opheffend Systeem
Het opheffen Snelheid 8m/min
Opheffende motor Zd32-4-4.5KW
De Diameter van de draadkabel 10mm
Reizend Systeem
  Karretje Reizend Systeem Crane Traveling-systeem
Reizende snelheid 0-20m/min 0-20m/min
Reizende motor Zdy21-4-0.4KW YDEZ80L-4-0.8KW*2
Toestelvakkenmodel / LDA
Wieldiameter / 300mm*4units

 

Eigenschap van enige balk luchtkraan

 

1.Single-balk kraan, geoptimaliseerd ontwerp van imitatie Europese kraan, compacte en eenvoudige atmosfeer.

 

2.The-de enig-balkkraan heeft klein volume, lichtgewicht, sterke lagercapaciteit, kleine wieldruk.


en lage ontruiming, die effectief de ruimtebezettingsgraad verhoogt, daardoor drukkend de investeringskosten van de installatie met minstens 15%.

 

3.Large het opheffen gewicht, eenvormige lading en stabiele verrichting.

 

4.The de hoofdstraal en de eindstraal worden verbonden door bouten en plaatsbepalingsspelden met hoge weerstand, die gemakkelijk is om vervoerskosten te demonteren en te drukken.

 

5.Electric hijstoestel of binnenlands eerste-lijnmerk van internationale merken

 

Details van enige balk luchtkraan

 

Motor: De hijstoestelmotor is een spitse motor van de typerotor met het remmen, wordt het gemaakt door Nanjing speciale motorfabriek, is het van de beste kwaliteitsmotoren, heeft het grotere torsie, zodat kan het aan zich vaak het bewegen worden aangepast, is het Maximumkoppel 2.4-3 keer dan de geschatte torsie.

 

Versnellingsbak: De hijstoestelVersnellingsbak heeft speciaal toestellen voor hoge slijtageweerstand behandeld. Elke Aangepaste Schachtassemblage wordt gesteund op bal of rollagers, om vlotte, laag-wrijvingverrichting te verzekeren.

 

Draadkabel: Hijsend kabels leef de het uitvoeren normen na. De belangrijke die kabel door de Trommel wordt genomen glijdt niet zijdelings uit wanneer verslapping. De factor van veiligheid, op de nominale breekweerstand van de kabel is zes.

 

Kabeltrommel: De gegroefte Trommel, naadloze buis wordt van adequate lengte dat in één laag moet worden verwond en juiste steun te verlenen voor de kabel om schurende slijtage te minimaliseren verstrekt. De trommelschacht lost op Kogellagers voor het verzekeren van het vlotte lopen op.

 

Elektrisch apparaten controlerend systeem: Modelcd1 en MD1 zijn samengesteld uit de schakelaardoos, controlerende schakelaar, afsnijden beperker, is het het werk voltage van het controleren van schakelaar 380V, 36V of 24V (veiligheidsvoltage).

 

Kabelgids: De kabelgids is in de twee helften, die gemakkelijke toegankelijkheid verzekeren. Het omringt volledig de Trommel zodat de kabel zich niet kan ontrollen zelfs wanneer het Hijstoestel in leeggemaakte voorwaarde is. De kabelgidsen van ons bedrijf wordt dik gemaakt en dik gemaakt, zodat het niet gemakkelijk om is worden beschadigd.

 

Haak: Het Haakblok wordt getest aan 150% van volledige lading vóór assemblage. De kabelschoven zijn volledig bewaakt met beschermend staalafgietsel. Alle schoven roteren op kogellager de katrol dik maakt en uitzette dan binnenlandse gemeenschappelijke katrol is.

 

Spanwijdte 15m Bar van Crane With Rail Systerm Bus van de Werkstationbrug 0

 

Spanwijdte 15m Bar van Crane With Rail Systerm Bus van de Werkstationbrug 1

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Inquiry@silenceindustry.com
+8619939938244
+86 19939938244
Silence-Industry
+86 19939938244