Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Henan Silence Industry Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

wij werken vanaf 2014 samen. HENAN-de STILTEindustrie heeft hoogte - de producten van de kwaliteitskraan en de perfecte dienst.

—— M. Armando van Mexico

HENAN-Co. van de STILTEindustrie, Ltd leverde ons twee reeksen van 20T en twee van de dubbele de balk luchtreeksen kraan van 10T in September 2012, ook binnen hebben zij agent Riyadh, die ons geïnstalleerd de vier kranen en gedaan de latere verkoopdienst voor ons hielp, nu de kranen werkt goed.

—— M. Azmat van Saudi-Arabië

Wij kochten Twee Reeksen van 25t Span9.5m H 13m Dubbele Balk de Luchtkraan van Henan-Co. van de Stilteindustrie, Ltd, hen in Oktober 2015 zal installeren, vorig jaar stuurden wij Onze Ingenieur om Henan-Co. van de Stilteindustrie, Ltd te bezoeken, de Waarvan Fabriek zeer Formeel is en zeer sterk is.

—— M. Alfredo van Honduras

Dubbele de Balk Luchtkraan van QD55T-26.3M H9M Kraan van de de Balkbrug van MH10T-13M H9M de Enige Enige de Balk Luchtkraan van LD5T-12.38M H6M Enige de Balk Luchtkraan van LD10T-14.852M H6M 1 kubieke Meter Mechanische krab Verrichting boven kraan vanaf Juni 2013-juni 2015, geen anderen Problemen, tonen wij oprecht Onze Dank aan HENAN-Co. van de STILTEindustrie, Ltd.

—— M. Anca Nicola van Rusland

35T de dubbele balk luchtkraan van HENAN-Co. van de STILTEindustrie, Ltd nu alles goed is, dankt!

—— Ismail Ben Youssef van Tunesië

QD50/10T de dubbele Balk Luchtkraan, 10t kiest Balk Luchtkraan uit die wij boven Kraan voor Ons Staalpakhuis hebben gekocht van Henan-Co. van de Stilteindustrie, Ltd, begonnen de Kranen vanaf Juli 2014 te werken, nu ging het Twee Jaar over, doen de Kranen een Goed Werk.

—— Mr.Ali van Pakistan

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Het productieproces van onze producten heeft geavanceerde en perfecte verwerkingstechnologie, van de staalvoorbehandeling, knipsel die, lassen, assemblage, thermische behandeling, en het volledige proces van de productproductie van strikte technische vereisten en kwaliteitsnormen schilderen schilderen, om ervoor te zorgen dat de productproductie van elke verbinding om aan de technische vereisten, hoogte te voldoen - kwaliteitsnormen.

Henan Silence Industry Co., Ltd. kwaliteitscontrole 0Henan Silence Industry Co., Ltd. kwaliteitscontrole 1Henan Silence Industry Co., Ltd. kwaliteitscontrole 2

 

Het laboratorium van ons bedrijf is goedgekeurd door CNAS laboratorium van nationale de erkenningscommissie van China voor conformiteitsbeoordeling, en verkregen CMA-kwalificatie, en heeft de overeenkomstige testende capaciteit.

Henan Silence Industry Co., Ltd. kwaliteitscontrole 3Henan Silence Industry Co., Ltd. kwaliteitscontrole 4Henan Silence Industry Co., Ltd. kwaliteitscontrole 5Henan Silence Industry Co., Ltd. kwaliteitscontrole 6Henan Silence Industry Co., Ltd. kwaliteitscontrole 7Henan Silence Industry Co., Ltd. kwaliteitscontrole 8Henan Silence Industry Co., Ltd. kwaliteitscontrole 9

Certificaten
 • China Henan Silence Industry Co., Ltd. certificaten

  Standaard:CE-GANTRY CRANE

 • China Henan Silence Industry Co., Ltd. certificaten

  Standaard:CE-HOIST & WINCH

 • China Henan Silence Industry Co., Ltd. certificaten

  Standaard:CE-JIB CRANE

 • China Henan Silence Industry Co., Ltd. certificaten

  Standaard:CE-OVERHEAD CRANE

 • China Henan Silence Industry Co., Ltd. certificaten

  Standaard:ISO9001

 • China Henan Silence Industry Co., Ltd. certificaten

  Standaard:ISO14001

 • China Henan Silence Industry Co., Ltd. certificaten

  Standaard:OHSAS18001

Contactgegevens
Henan Silence Industry Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jack

Tel.: 86-15286803526

Fax: 86-371-53311339

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)