Tel.:
China Reizende Luchtkraan fabrikant
Henan Santo Crane Co.,Ltd.

KIES BETER, KOM AAN DE WERELD SINDS 1984.

Thuis

Henan Santo Crane Co.,Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6

Henan Santo Crane Co.,Ltd.

Met meer dan 33 jaar die ervaring vervaardigen, is SANTOCRANES een specialist in het verstrekken van kranen voor etc. het opheffen, het vervoeren, ladings of het leegmaken materialen in fabrieken, zeehavens, logistiek, pakhuis geweest. Wij streven altijd naar het verminderen van uw personeelskost, kosten van de workshopbouw, en hoogst het verbeteren van de het werk efficiency. Wij werken nauw met cliënten samen om hun productieprocessen te verbeteren, die oplossingen verstrekken die geïntegreerd technisch als economisch, en geoptimaliseerd zijn duurzaam, zowel.

 

De industrieëntoepassing:


Het dienen van vele soorten de industrieën heeft SANTOCRANES een brede lijst van ervaringen gegeven.

● Productie

Elektrische centrale

Windenergie

Gieterijen

Voedsel en drank

Het plastic Injectie Vormen

Matrijzenafgietsel

Hydromacht

Verpakking/Druk

Staalfabriek

Document

Chemisch product

Geneesmiddel

Rubber

● Haven

Glas

Landbouw

Automobiel

Waterbehandeling

Ruimte

Beton/Cement/Bouw

Militair/Overheid

Werktuigmachine

Mijnbouw

Het Chemische product vanPetro

Staaldistributie

Aluminiumuitdrijving

Vervoer en het Verschepen

Het galvaniseren

● Materiaalinstallatie/Onderhoud

 

De Kraanco. van Henansanto, Ltd bepaalt van in Xinxiang-stad de plaats die de kraangeboortestad in China is. Ons handelsmerk is „Santo-kraan“, en het de verrichtingsprincipe van ons bedrijf is „liet de Ontspannen Wereld“. Het werkingsgebied van levering behandelt de volledige waaier van R&D, het raadplegen, haalbaarheidsstudies, ontwerp, techniek, productie, het verschepen, installatie, opleidend en na de verkoopdiensten. De nieuwe high-tech luchtkraan, het elektrische hijstoestel, de brugkraan, de havenkraan, de vrachtwagenkraan, de elektrische kruk, de schaar opheffende lijst, het lucht het werkplatform, de ladingslift, en de kraantoebehoren, elk van onze heftoestellen en onze innovatie worden gebouwd op basis van veiligheid van gebruikers. Onze installatie bezit meer dan dertig jaar vervaardigend ervaring aangezien 1984, en tijdens de overgegaane dertig jaar, wij een indrukwekkend spoorverslag van goede prestaties, betrouwbaarheid en levering van hoogte - de kwaliteitskranen en diensten aan onze cliënten hebben opgebouwd. Onze verplichting aan Veiligheid, Rendabele Kwaliteit, op tijd levering heeft het bedrijf sterker en sterker toelaten om te groeien. Wij hebben de certificaten van ISO9001, van ISO14001, van OHSAS18000, TUV en Ce-tijdens de afgelopen jaren bereikt.

 

 

Onze producten worden wijd gebruikt in energie, metallurgie, vervoer, zware machines, Kernenergie, waterkracht, luchtvaart en militaire projecten een reeks van milieuvriendelijke machines. Alle producten kunnen als uw vraag worden aangepast. Wij hechten belang aan de ontwikkeling van markten overzee, hebben wij bouwstijl goede zakelijke relaties met globale bedrijven. Wij zijn globaal de marktleiders in China en een aangewezen merk.

 

Onze voordelen:


1. De fabriek vestigt binnen -- 1984. Met meer dan 30 van de vervaardigingsjaar ervaring, zijn wij professioneel.
2. Fabrieksgebied -- 510000m2. De grote productiecapaciteit, hulpklant verbetert de de tijd en besparing van de fabrieksbouw meer kosten.
3. Het uitvoeren naar meer dan 90 landen. De rijke het uitvoeren ervaring maakt ons de betere uitvoerende dienst verlenen, en onze klant helpen meer problemen tijdens elke stap vermijden.
4. De rijke ervaring werkt met de verschillende toepassingsindustrie samen -- wij kunnen verstrekken de redelijkere suggestie tijdens het proces van oplossingen bevestigt. Help onze klant een beste materiaal van geldprestaties krijgen.
5. 2 jaar garantie, geen zorg over de naverkoopdienst.
6. Verstrek installatie Overzee. De kraan ervoor zorgen kan beter voor het werken onderhouden.

7. Het geavanceerde verwerkingsmateriaal en bezit strikte kwaliteitsbewaking systemA. Om een hoogte te verzekeren - kwaliteitskraan voor onze cliënten.

 

Nadruk op de voordelen voor onze klanten – hoge veiligheid, maximumbetrouwbaarheid en uitstekende prestaties


Kwaliteit, de dienst en klanten de tevredenheid is daar elke dag waar zij behoren: Bij zeer hoogste! Aangezien een fabrikant van het liftmateriaal met meer dan 32 jaar ervaart, heeft SANTOCRANES opstelling een perfect verkoopnetwerk en van de naverkoopdienst systeem. Wij hebben 42 afdelingschefs en 10 ingenieurs vooral voor het uitvoeren van zaken. Wij geloven met onze rijke ervaring, kunnen wij u verstrekken het professionele een oplossing steunen en de tevreden dienst.
Er bedragen vele goede redenen voor kwaliteit en de dienst SANTOCRANES. De twee belangrijkste: Onze gekwalificeerde werknemers en vele jaren van bekwaamheid in kraansystemen zijn stevige waarborgen op elk moment voor de optimale dienst.

Wij kennen de wensen en de behoeften van onze klanten en leiden dienovereenkomstig constant onze inspanningen. Concentreren zich op de klant is ook duidelijk zichtbaar in onze verrichtingen van dag tot dag. Onze eerste zorg is maximumbeschikbaarheid van de kraansystemen. Onze heftoestelberoeps helpen u fouten en onderbrekingen door gericht preventief onderhoud verminderen.

1.Pre-verkoop de diensten

a: Ontwerp aangepast project voor cliënten.

B: Ontwerp en manufctureproducten volgens cliënten speciaal vereiste.

c: Trein technisch personeel voor cliënten.

2.Services tijdens de verkoop

a: Hulpcliënten om redelijke vrachtvervoerders voor levering te vinden.

B: Hulpcliënten om het oplossen van plannen te trekken.

3. de naverkoopdiensten

a: Sta cliënten bij om voor de bouwregeling voorbereidingen te treffen.

B: Installeer en zuiver materiaal.

c: Leid de eerste-lijnexploitanten op.

D: Onderzoek materiaal.

e: Neem initiatief om de problemen onmiddellijk te elimineren.

F: Verstrek het techical ruilen.

 

 

Het allen komt neer over uw succes, dat is waarom er kranen voor elk doel – allen ontworpen voor met lange levensuur bij maximumefficiency zijn. Zij geven u niet alleen de meeste capaciteit voor het gewicht, maar ook de snelheid, de flexibiliteit en de precisie om taaist van taken te leiden. En zij maken geen compromissen op veiligheid of kwaliteit. Wij worden toegewijd aan onophoudelijk het vinden van nieuwe manieren om onze producten en diensten te verbeteren om klanten aan behoeften beter te voldoen. Wij bieden oplossingen voor verschillende situaties aan. Wij geloven SANTOCRANES uw betrouwbare partner in China zal zijn om uw bedrijfsuitdaging te ontmoeten en uw het opheffen problemen op te lossen.

 

Onze belofte
1. op tijd levertijd
2.Competitive prijs met beste kwaliteit
3.Provide douaneontwerp volgens klantenverzoek
4,12 van de productmaanden garantie
5,24 u bij de telefoondienst
6.After de verkoopdienst: Gewaarborgde vervangstukken de dienst, absoluut snel en efficiënte bekwaam om in realtime op de behoefte van de klant te antwoorden.

 

Wij houden nooit op luister - wij houden nooit op lerend - wij nooit ophouden vernieuwend

Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : SANTO

Aantal werknemers : 600~650

Jaarlijkse omzet : 5,000,000-7,000,000

Opgericht Jaar : 1984

Export pct : 90% - 100%

geschiedenis van het bedrijf

SANTOCRANES, eerst in 1984 wordt gevestigd, op dat ogenblik werd gevestigd in Changyuan-land, Henan-provincie, de grootste kraan productiebasis in China dat. Gespecialiseerd in het kraanontwerp en productie, hebben wij ISO-9001:2000, Ce, TUV certificatie bereikt.

Vanaf toen heeft het bedrijf zich constant opnieuw uitgevonden en een opmerkelijke transformatie in zijn grootte en structuur… zijn plaats… zijn naam, en zekerst, zijn prestaties opnieuw uitgevonden.

 

Hoogtepunten:


 ● In 2002, door enige/dubbele balk loopkraan en elektrische hijstoestelproducten, werd ons bedrijf verleend door Chinese Technologie Toeziende Intelligentie de naam met glorie van goede kwaliteit bekroonde en merk als ereonderneming voor niet-klachten bij productkwaliteit en de dienst verzekerde.

 ● Het bedrijf draagt samenwerking met Finland Konecranes in het jaar van 2003, en bood de het type van nieuw-typebrug kraan van lage vrije hoogte met internationale zeer belangrijke geavanceerde technologie voor Shenyang-Draaibankgroep aan.

 ● In 2004, vult de ModeldieMU 300t112m63m kraan van de dokbrug, QD 75t-125t kraan met de controle van de frequentieomzetting voor waterkrachtpost, en bepaald op zijn wordt ontworpen, de Henan-productiespatie in.

 ● Lever 75 ton en 120 ton de dubbele kraan van de balkbrug voor Hangzhou-de Brug van Baaiseakross in 2005.

 

 

 ● Het totale verkoopinkomen was 1309 miljoen Yuan in 2009, met winstenbelasting meer dan 20 miljoen Yuans.

 ● Het Bedrijf heeft zijn aanwezigheid en profiel, verhoogd en zijn verrichtingen beduidend van het jaar van 2010 uitgebreid.

 ● Verwezenlijking van standaard nieuw het type van FEM/DIN elektrisch hijstoestel (2010)

 ● Verwezenlijking van Europese standaardeot-kraan (2011)

 ● Oprichting van nieuwe moderne faciliteit met geavanceerde productielijn (2012)

 

 

Waar de reis gaat, is de bestemming altijd hetzelfde: de hoogste klantentevredenheid.

bedrijfsdiensten

Als fabrikant van het liftmateriaal met meer dan 33 jaar, heeft SANTOCRANES opstelling een perfect verkoopnetwerk en van de naverkoopdienst systeem. Wij hebben 42 afdelingschefs en 10 ingenieurs belast met het uitvoeren van zaken. Geen kwestie wanneer en waar u Santo-producten, zoals luchtkranen, brugkranen in werking stelt, elektrische hijstoestellen, kettingshijstoestellen, elektrische krukken, kraanbalkkranen, vrachtwagenkranen, of ander verwant materiaal, kunnen wij u verstrekken een volledige waaier van het professionele oplossing steunen en de tevreden dienst van de het levenscyclus.

 

 

Installatie

wij konden ingenieurs schikken om dienst de ter plaatse van de kraaninstallatie te verlenen als de de installatiediensten ter plaatse van de klantenneed.provide kraan.

Onze technicus zal de installatie en het zuiveren in het gehele proces opvolgen. Na klantengoedkeuring, verstrekken wij ongeveer 3-7 dagen vrije verrichting en onderhoud opleiding voor klanten.

 

Garantie

Binnen 12 maand, is er om het even welk kwaliteitsprobleem met het belangrijkste lichaam, kan Onze ingenieur aan de installatieplaats aankomen helpen bevestigend de kraan voor u.

Wij verstrekken 12 maandwaarborg en life-long onderhoud voor onze producten. Het vrije herstellen of de vervanging (behalve het dragen van delen) is beschikbaar voor onze producten voor hun functionele tekorten (behalve kunstmatige of overmachtfactoren) binnen garantieperiode. Na garantieperiode, laden wij slechts artefacten volgens de daadwerkelijke situatie.

 

De post-verkoopdiensten

Periodieke opvolgende voor kranen die situatie dienen. Verzamelend becommentariëren de klanten, ontwikkelen betere producten en de dienst.

 

Levenonderhoud

Om het even welke problemen komen uit wegens redenen kwaliteit wij de volledige verantwoordelijkheid zullen nemen, verzekert het Kraanonderhoud uw veiligheid en het werk efficiency.

 

Kraanmachinist opleiding

De opleiding omvat kraanverrichting, onderhoud en inspectie, en kraanvervangstukken, enz.

Bedrijfteam

Wij hebben met ons steun van de industrieberoeps evenals ervaren ervaren die constant voor het bereiken van ons bedrijfsdoel de beste waaier van industriële materiaal en machinessteun vanaf de verwachtingen van onze klanten te leveren ijveren. Hun het toegewijde werken als groep is ook één van de belangrijkste redenen voor de hoge groei en het succes wij het bereiken in ons het werkdomein hebben. Met al die personeel slechts na het hebben van een duidelijk inzicht in hun industriële ervaring en bekwaamheid wordt tewerkgesteld, hebben wij ook voor hen noodzakelijke opleiding en het leren zittingen bedacht die hen bij bijgewerkt het blijven betreffende recentste de industrieontwikkelingen helpen evenals ook aan het beste van hun mogelijkheden presteren.

Ons team bestaat uit van het volgende van personeel:

 ● R&D-analisten

 ● Deskundige en halfgeschoolde arbeiders

 ● Kwaliteitscontrolemechanismen

 ● Opslaand en verpakkend personeel

 ● Technici en ingenieurs

Henan Santo Crane Co.,Ltd.
Road van No.170jinsui, Xinxiang, Henan, China (Vasteland)
Tel.:86-373-6389969
Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Travelling Overhead Crane Leverancier. Copyright © 2017 - 2019 travellingoverheadcrane.com. All Rights Reserved.