Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Henan Silence Industry Co., Ltd.

China Henan Silence Industry Co., Ltd. certificaten
China Henan Silence Industry Co., Ltd. certificaten
wij werken vanaf 2014 samen. HENAN-de STILTEindustrie heeft hoogte - de producten van de kwaliteitskraan en de perfecte dienst.

—— M. Armando van Mexico

HENAN-Co. van de STILTEindustrie, Ltd leverde ons twee reeksen van 20T en twee van de dubbele de balk luchtreeksen kraan van 10T in September 2012, ook binnen hebben zij agent Riyadh, die ons geïnstalleerd de vier kranen en gedaan de latere verkoopdienst voor ons hielp, nu de kranen werkt goed.

—— M. Azmat van Saudi-Arabië

Wij kochten Twee Reeksen van 25t Span9.5m H 13m Dubbele Balk de Luchtkraan van Henan-Co. van de Stilteindustrie, Ltd, hen in Oktober 2015 zal installeren, vorig jaar stuurden wij Onze Ingenieur om Henan-Co. van de Stilteindustrie, Ltd te bezoeken, de Waarvan Fabriek zeer Formeel is en zeer sterk is.

—— M. Alfredo van Honduras

Dubbele de Balk Luchtkraan van QD55T-26.3M H9M Kraan van de de Balkbrug van MH10T-13M H9M de Enige Enige de Balk Luchtkraan van LD5T-12.38M H6M Enige de Balk Luchtkraan van LD10T-14.852M H6M 1 kubieke Meter Mechanische krab Verrichting boven kraan vanaf Juni 2013-juni 2015, geen anderen Problemen, tonen wij oprecht Onze Dank aan HENAN-Co. van de STILTEindustrie, Ltd.

—— M. Anca Nicola van Rusland

35T de dubbele balk luchtkraan van HENAN-Co. van de STILTEindustrie, Ltd nu alles goed is, dankt!

—— Ismail Ben Youssef van Tunesië

QD50/10T de dubbele Balk Luchtkraan, 10t kiest Balk Luchtkraan uit die wij boven Kraan voor Ons Staalpakhuis hebben gekocht van Henan-Co. van de Stilteindustrie, Ltd, begonnen de Kranen vanaf Juli 2014 te werken, nu ging het Twee Jaar over, doen de Kranen een Goed Werk.

—— Mr.Ali van Pakistan

Ik ben online Chatten Nu

Henan Silence Industry Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Henan Silence Industry Co., Ltd. Henan Silence Industry Co., Ltd. Henan Silence Industry Co., Ltd. Henan Silence Industry Co., Ltd. Henan Silence Industry Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Stilte
Aantal werknemers : 1000~1500
Jaarlijkse omzet : 10million-15million
Opgericht Jaar : 1987
Export pct : 80% - 90%
Country: China
Certification: CE ISO SGS
Main products: Overhead crane, Gantry crane, Jib Crane, Hoist, Winch

De Industrieco. van de Henanstilte, Ltd is een van de kraanonderzoek en ontwikkeling high-tech onderneming op grote schaal, die hoofdzakelijk bezig geweest met het ontwerp, de vervaardiging, de installatie en het behoud van luchtkranen, brugkranen, kraanbalkkranen, Europese kranen, elektrische hijstoestellen, kruk is, explosiebestendig, elektromagnetisch, greep en andere reeks kranen.

 

De stilteindustrie heeft een geregistreerd kapitaal van RMB 156,8 miljoen en behandelt een gebied van meer dan 400 acres. Het heeft meer dan 2.000 werknemers, waaronder meer dan 160 midden en hogere ingenieurs en technici. Het bedrijf heeft meer dan 1000 reeksen van verwerking en het testen materiaal zoals vloer boring machine op grote schaal, CNC snijmachine, de nivellerende machine van de staalplaat, het automatische materiaal van het bruglassen, schot het vernietigen machine en de detector van het Röntgenstraalgebrek, ultrasoon gebrekdetector en trilling het verouderen instrument. De geavanceerde ontwerp concept en productietechnologie van de externe kraan maakt de productkwaliteit op het binnenlandse belangrijke niveau.
 
De stilteindustrie heeft de internationale kwaliteitscertificering van ISO9001, milieu het beheersysteemcertificatie van ISO14001, OHSAS18001-bedrijfsgeneeskundigen en veiligheidsbeheerssysteemcertificatie overgegaan. Het bedrijf heeft een kwaliteitsborgingsysteem, strikt beheersysteem, betrouwbare procesverzekering, geavanceerde testmethoden opgezet om hoogte te verzekeren - kwaliteitsproducten.
 
De kranen van het „stilte“ merk worden wijd gebruikt op machines, metallurgie, stroom, spoorweg, watermilieubescherming, haven, mijnbouw, steenkool, aardolie, chemisch product en veel andere gebieden. De producten verkopen goed in Pakistan, Bangladesh, de Filippijnen, Saudi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Colombia, Mexico, Chili, Algerije, Albanië, Estland en andere dozens landen.
 
Ons doel is eerst „Klant, aandachtig de Dienst“. Welkom u om onze fabriek te bezoeken en onze producten te kiezen. 
Contactgegevens
Henan Silence Industry Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jack

Tel.: 86-15286803526

Fax: 86-371-53311339

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)