Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Henan Silence Industry Co., Ltd. Fabrieksreis

China Henan Silence Industry Co., Ltd. certificaten
China Henan Silence Industry Co., Ltd. certificaten
wij werken vanaf 2014 samen. HENAN-de STILTEindustrie heeft hoogte - de producten van de kwaliteitskraan en de perfecte dienst.

—— M. Armando van Mexico

HENAN-Co. van de STILTEindustrie, Ltd leverde ons twee reeksen van 20T en twee van de dubbele de balk luchtreeksen kraan van 10T in September 2012, ook binnen hebben zij agent Riyadh, die ons geïnstalleerd de vier kranen en gedaan de latere verkoopdienst voor ons hielp, nu de kranen werkt goed.

—— M. Azmat van Saudi-Arabië

Wij kochten Twee Reeksen van 25t Span9.5m H 13m Dubbele Balk de Luchtkraan van Henan-Co. van de Stilteindustrie, Ltd, hen in Oktober 2015 zal installeren, vorig jaar stuurden wij Onze Ingenieur om Henan-Co. van de Stilteindustrie, Ltd te bezoeken, de Waarvan Fabriek zeer Formeel is en zeer sterk is.

—— M. Alfredo van Honduras

Dubbele de Balk Luchtkraan van QD55T-26.3M H9M Kraan van de de Balkbrug van MH10T-13M H9M de Enige Enige de Balk Luchtkraan van LD5T-12.38M H6M Enige de Balk Luchtkraan van LD10T-14.852M H6M 1 kubieke Meter Mechanische krab Verrichting boven kraan vanaf Juni 2013-juni 2015, geen anderen Problemen, tonen wij oprecht Onze Dank aan HENAN-Co. van de STILTEindustrie, Ltd.

—— M. Anca Nicola van Rusland

35T de dubbele balk luchtkraan van HENAN-Co. van de STILTEindustrie, Ltd nu alles goed is, dankt!

—— Ismail Ben Youssef van Tunesië

QD50/10T de dubbele Balk Luchtkraan, 10t kiest Balk Luchtkraan uit die wij boven Kraan voor Ons Staalpakhuis hebben gekocht van Henan-Co. van de Stilteindustrie, Ltd, begonnen de Kranen vanaf Juli 2014 te werken, nu ging het Twee Jaar over, doen de Kranen een Goed Werk.

—— Mr.Ali van Pakistan

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De prima productie materiaal en productietechnologie maakt de producten van de STILTEindustrie de test van doorstaan duizend keer. De belangrijke onderdelen worden gekocht op een globale basis, en de STILTEindustrie zal de producten van uitstekende kwaliteit kunnen creëren om aan uw individuele behoeften te voldoen.

  Henan Silence Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 0

  Henan Silence Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 1

  Henan Silence Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 2

  Henan Silence Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 3

  Henan Silence Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 4

  Henan Silence Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 5

 • OEM / ODM

  Wij bieden de oplossing van begin tot eind aan uw opheffende zaken, met inbegrip van ontwerp, productie, pakket, vervoer, eindgebruiker opleiding, installatie en aanhoudend onderhoud aan. Onze producten behandelen luchtkraan, brugkraan, kraanbalkkraan, hijstoestel, kruk, kraandelen enz.

 • R & D

  De bedrijven die de onafhankelijke innovatie en de combinatie van het concept ontwikkeling, onafhankelijke ontwikkeling aanhangen van de Europese standaardmachine van de reeksbrug, hoog laag, lichtgewicht, wieldruk is klein, kunnen de kosten van de installatiebouw beduidend drukken; Met onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten van elektroschommeling is de controletechnologie, met succes toegepast in vele projecten. 

  Henan Silence Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 0

  Henan Silence Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 1

  De industrie van de Henanstilte heeft momenteel een sterk R&D-team van bijna 200 beroeps, met inbegrip van 1 deskundige overzee, 1 arts, 80 midden en hogere ingenieurs en 110 ingenieurs. Huurde tegelijkertijd ook een aantal bekende deskundigen in aangezien de technische adviseurs, aandacht besteden om spel aan de hoofdrol van de industriedeskundigen, academische leiders te geven.

  om de ononderbroken innovatiecapaciteit van de onderneming te handhaven, houdt het bedrijf verhogend R&D-investering en intellectuele eigendombescherming. Onder hen, zijn 111 die technologieën door ons bedrijf, zoals „roterend kader voor verwerkingstechnologie worden ontwikkeld van zware kraan hoofdstraal“, „anti-beklimt en anti-draait apparaat voor multi-layer windende trommel van staalkabel“ en „driedimensioneel de controlesysteem van de configuratiesimulatie van kraan“, gepatenteerd door de staat, en 15 octrooien zijn goedgekeurd door de staat, 8 van wie gemachtigd zijn.

Contactgegevens
Henan Silence Industry Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jack

Tel.: 86-15286803526

Fax: 86-371-53311339

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)