Tel.:
China Reizende Luchtkraan fabrikant
Henan Santo Crane Co.,Ltd.

KIES BETER, KOM AAN DE WERELD SINDS 1984.

Thuis

Henan Santo Crane Co.,Ltd.

Certificaat
Van goede kwaliteit één ligger overhead kraan voor verkoop
Van goede kwaliteit één ligger overhead kraan voor verkoop
Klantenoverzichten
De grotere kranen brengen voordelen. Wij hebben heel wat flexibiliteit. Wij zullen tijd en geld besparen. Het is een enorme verbetering aan onze procedures.

—— Wadie P. Kelly

De goede kwaliteit, de Goede prijs en de Dienst, Wenszaken groeien beter en beter.

—— Özgür Pehlivan

SANTO-het bedrijf doet zaken en producten met volledige hartstochtelijk, hebben zij volledige capaciteit om naar maat gemaakte en onderzoek nieuwe producten te doen.

—— Shaju K.Poulose

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4
Our Company Warehouse levering Installation
Our Company
Warehouse
levering
Installation

Our Company

Office building and production scene.

Warehouse

Carry out "6S", and keep all material and facility of warehouse in order, as well open area where have material stored.

levering

Een reeks van 200/50t19m QD Model Dubbele Balk Luchtkraan dat aan Qatar moet worden geleverd.

Installation

Overseas installation in client site.

 • lopende band

  Gevestigd in Xinxiang-stad, Henan-heeft de provincie, onze die installaties in van de Kraan geboortestad-Changyuan van China de dekking van de provincie meer dan 510.000 vierkante meters worden gesitueerd, meer dan 10 productielijnen, en de totale activa van 5,7 miljoen Yuans, de onderneming scheppen nu een personeel van meer dan 2000 mensen, met inbegrip van 300 mensen met midden of geavanceerde beroepstitel en meer dan 450 kostuums diverse soorten op productie en controlemateriaal. Het totale verkoopinkomen was 2.359 miljoen Yuan in het jaar van 2016, met winstenbelasting van meer dan 30 miljoen Yuans. 

  Henan Santo Crane Co.,Ltd.

  De implementatie van flexibele productie door kaartcontrole verzekert controle over logistiek en productiecyclusduur. Wij hebben ook Totale Kwaliteitsbewaking (TQM) om goedgekeurd ervoor te zorgen alle werknemers aan kwaliteitscontrole en controle in elke productieverbinding…. deelnemen Door de moderne modellen van het productiebeheer te introduceren, hebben wij de van de techniekproces en verrichting normen geformuleerd om beste levering op tijd te verzekeren.

   

  Voordelen:


  Volledig uitgeruste Vervaardigingsworkshop
  Perswinkel met binnenshuis faciliteiten
  Plasma Scherpe Systemen
  De Post van de ijzerarbeider
  Grote Opslag voor opslag & het stapelen van binnenkomend materiaal
  Specifieke faciliteit voor het schilderen van voertuigen
  Specifiek gebied voor opslag & het stapelen van staal
  Ingevoerde Lassenmachines
  Lintzaag & Rolling Machine
  DG-reeksen voor non-stop productie
  Schot het vernietigen cabine

   

  Geavanceerd Materiaal:


  Wij hebben met ons reeds lang gevestigde productiefaciliteiten en zijn goed uitgerust met recentste waaier van machines en procesmateriaal. Dit helpt ons bij de behandeling van flawlessly Materiële Behandeling & het Opheffen van Producten, Loopkraan en Brugkraan vanaf de nieuwe eisen van gevarieerde de industriesectoren. Verder, voor efficiënt de behandeling van de processen, hebben wij ook steun van gekwalificeerde en ervaren techniekafdeling die specialisatie in ontwerptechniek houdt en het opdragen van brede waaier van techniekmateriaal en machinessteun zoals die van ons eind wordt aangeboden.


  Aotomaticcnc Bevindende Malen en het Boring Machine

  Henan Santo Crane Co.,Ltd.


  Lasersnijmachine

  Henan Santo Crane Co.,Ltd.


  CNC Draaibankmachine

  Henan Santo Crane Co.,Ltd.


  Digitale CNC Plasmasnijmachine

  Henan Santo Crane Co.,Ltd.


  Het hoofdbalk Jointless Automatische Vormen

  Henan Santo Crane Co.,Ltd.


  De Lijn van de staalvoorbehandeling

  Henan Santo Crane Co.,Ltd.


  CNC Op zwaar werk berekende Horizontale Draaibank

  Henan Santo Crane Co.,Ltd.


  Cilindrische Malende Machine

  Henan Santo Crane Co.,Ltd.


  Machine van het Longmen de Automatische Ondergedompelde Booglassen

  Henan Santo Crane Co.,Ltd.

 • OEM / ODM

  Wij kennen elke details over de Kraantoepassing in Elke Industrieën. Hier in China, zijn wij hoogste van lijn!

   

  Combinerend ons uitgebreid ontwerp en techniekvermogen in photonic industrie, met onze concurrentievoordelen van geïntegreerd productievermogen, interne leveringsketen, en infrastructuur van de kosten de concurrerende en scalable verrichting, wereldwijd voorziet SANTOCRANES OEM/ODM, en de contract verwerkende dienst aan wereld belangrijke klanten van onze productiefaciliteiten in China en sterke verkoopkracht.

   

  Om uw vereiste van hoogte te vervullen - de kwaliteit, rendabele producten, met snelle tijd aan markt in productontwikkeling, heeft SANTOCRANES een OEM/ODM-team om zich op de specifieke eisen gevestigd en geassembleerd te richten geen die de overal verkrijgbare producten konden ontmoeten.

   

  Wij werken nauw met cliënten samen om hun productieprocessen te verbeteren, die oplossingen verstrekken die geïntegreerd technisch als economisch, en geoptimaliseerd zijn duurzaam, zowel.

  De capaciteiten, de spanwijdten en de hoogten zijn vrijwel onbeperkt.

  Het werkingsgebied van levering behandelt de volledige waaier van R&D, het raadplegen, haalbaarheidsstudies, ontwerp, techniek, productie, het verschepen, installatie, opleidend en na de verkoopdiensten.

   

  Van loopkraan, brugkraan, kraanbalkkraan, elektrisch hijstoestel, en havenkraan om mobiele kraan te ruilen, beschikt ons OEM/ODM-ontwerpteam snel over de deskundigheid aan prototype op de goedkeuring van gebeëindigde specificaties. Bovendien verzekert het winnen van certificatie ISO-9001 de nauwkeurigheid van onze onderzoek en ontwikkelingsprocedures met de hoogste productkwaliteit. Voor volledige klantentevredenheid, verstrekken wij ook een uitgebreid van de de productdienst en garantie programma.

  Henan Santo Crane Co.,Ltd.

   

  Wij begrijpen het belang van het intellectuele eigendom van klanten, en de stabiliteit & de veiligheid zijn altijd het kritieke element in OEM/ODM van SANTOCRANES, en de contract verwerkende diensten.

 • R & D

  Ontwerp en aanbiedings optimale kranen, opheffend & materiële behandelingsoplossing volgens uw technisch vereiste.

   

  Buiten productiesteun, hebben wij ook reeds lang gevestigde en moderne Onderzoek & Ontwikkelingsafdeling die volledig - functioneel is en ons toestaat om diepgaand productonderzoek te leiden evenals verplicht veldproeven uit te voeren om de gebruikte technologie te verzekeren en gevolgde ontwerpparameters zijn optimaal evenwichtig.

   

  Ons R&D-centrum wordt gebouwd om verantwoordelijk voor het technische beheer van het bedrijf en aangepaste kraan en de ontwikkeling van al gamma van heftoestel van de hijstoestellen van de workshopketting te zijn aan elektrische loopkraan.

  Het zal voortdurende verbetering op bestaande producten en technologie, uitvoeren en zal nieuwe materialen tot doel hebben om nieuwe producten volgens van de bedrijfontwikkeling en markt eisen te ontwikkelen. Bovendien is het de oorzaak van technologie, proces en kwaliteitscontrole nadat de nieuwe producten in productie worden gezet.

  Henan Santo Crane Co.,Ltd.

  Om ons strategisch doel verder te realiseren, hebben wij een efficiënt productie en een onderzoek en ontwikkelingsteam gevestigd om nieuw productontwikkeling, oude het productverbetering, technische ondersteuning en het raadplegen de werken te ondernemen. Nu, hebben wij honderden werknemers die met het Deel van technologieo&o van onze R&D-werknemers specialiseren in productontwikkeling en verbetering bezig geweest zijn zich. Een ander deel zal hulp aan afdelingschef met het project aanbieden. Specifiek, zullen zij de het professionele technische raadplegen en dienst van het productontwerp in het vroegere stadium van project aanbieden en zullen afdelingschefs bij het beantwoorden van diverse technische vragen bij het recentere stadium van project helpen. Zij spelen een onmisbare rol in de ontwikkeling van SANTOCRANES.

   

  Met de R&D-steun door team van ervaren en begaafde onderzoekanalisten wordt behandeld, vergemakkelijkt dit ons in het op de proppen komen met innovatieve waaier van producten dat.
  Goedkeurend waardevolle bevindingen evenals suggesties in respectieve afdelingen voor het op de proppen komen met superieure waaier van Industrieel Kraanmachines en Heftoestel.

Contactgegevens
Henan Santo Crane Co.,Ltd.

Tel.: 86-373-6389969

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Henan Santo Crane Co.,Ltd.
Road van No.170jinsui, Xinxiang, Henan, China (Vasteland)
Tel.:86-373-6389969
Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Travelling Overhead Crane Leverancier. Copyright © 2017 - 2019 travellingoverheadcrane.com. All Rights Reserved.