Contacteer ons

Contact Persoon : Iris

Telefoonnummer : +86 19939938244

WhatsApp : +8619939938244

Free call
lopende band

De prima productie materiaal en productietechnologie maakt de producten van de STILTEindustrie de test van doorstaan duizend keer. De belangrijke onderdelen worden gekocht op een globale basis, en de STILTEindustrie zal de producten van uitstekende kwaliteit kunnen creëren om aan uw individuele behoeften te voldoen.

Henan Silence Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 0Henan Silence Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 1Henan Silence Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 2Henan Silence Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 3Henan Silence Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 4Henan Silence Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 5

OEM / ODM

Wij bieden de oplossing van begin tot eind aan uw opheffende zaken, met inbegrip van ontwerp, productie, pakket, vervoer, eindgebruiker opleiding, installatie en aanhoudend onderhoud aan. Onze producten behandelen luchtkraan, brugkraan, kraanbalkkraan, hijstoestel, kruk, kraandelen enz.

R & D

De bedrijven die de onafhankelijke innovatie en de combinatie van het concept ontwikkeling, onafhankelijke ontwikkeling aanhangen van de Europese standaardmachine van de reeksbrug, hoog laag, lichtgewicht, wieldruk is klein, kunnen de kosten van de installatiebouw beduidend drukken; Met onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten van elektroschommeling is de controletechnologie, met succes toegepast in vele projecten.

 

Henan Silence Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Henan Silence Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 1

De industrie van de Henanstilte heeft momenteel een sterk R&D-team van bijna 200 beroeps, met inbegrip van 1 deskundige overzee, 1 arts, 80 midden en hogere ingenieurs en 110 ingenieurs. Huurde tegelijkertijd ook een aantal bekende deskundigen in aangezien de technische adviseurs, aandacht besteden om spel aan de hoofdrol van de industriedeskundigen, academische leiders te geven.

om de ononderbroken innovatiecapaciteit van de onderneming te handhaven, houdt het bedrijf verhogend R&D-investering en intellectuele eigendombescherming. Onder hen, zijn 111 die technologieën door ons bedrijf, zoals „roterend kader voor verwerkingstechnologie worden ontwikkeld van zware kraan hoofdstraal“, „anti-beklimt en anti-draait apparaat voor multi-layer windende trommel van staalkabel“ en „driedimensioneel de controlesysteem van de configuratiesimulatie van kraan“, gepatenteerd door de staat, en 15 octrooien zijn goedgekeurd door de staat, 8 van wie gemachtigd zijn.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Inquiry@silenceindustry.com
+8619939938244
+86 19939938244
Silence-Industry
+86 19939938244